Wereld Kampioen Rick van der Ven gehuldigd bij De Vriendenkring 1897

Wereld Kampioen Rick van der Ven gehuldigd bij De Vriendenkring 1897

5 april 2018, Schaijk

Wereldkampioen Rick van der Ven is bij zijn vereniging Handboogschutterij De Vriendenkring 1897 in het zonnetje worden gezet.
Naar aanleiding van het met zijn Nederlandse Teammaten Sjef van den Berg en Steve Wijler behaalde Wereld Kampioenschap Indoor in het Amerikaanse Yankton wilde het bestuur van De Vriendenkring 1897 uit Schaijk dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Voorzitter Hans van den Heuvel haalde in zijn speech nog eens een aantal van door Rick van der Ven behaalde prestaties van de afgelopen jaren naar voren zoals het WK-zilver bij de junioren in het Amerikaanse Ogden, het EK-zilver bij de junioren teams in het Duitse Winnenden, de diverse Europese Kampioenschappen Indoor en Outdoor, de diverse 1ste plaatsen op World Cups en World Cup finales, ontelbare Nederlandse titels en natuurlijk zijn 4e plaats op de Olympische Spelen van 2012 in Londen, het WK-zilver Outdoor in het Deense Kopenhagen en zijn bronzen medaille op de eerste Europese Spelen in Bacu Azerbaijan. Kortom teveel om op te noemen waarbij één ding zeker was, Rick heeft het handboogschieten op de kaart gezet.

Na zijn speech mocht Rick de mooie teamfoto in ontvangst nemen en samen met Hans van den Heuvel ophangen in den doel waarna alle aanwezigen Rick nog een keer mochten feliciteren met de behaalde prestatie.

Reageren is niet mogelijk.