Volwassenen

Volwassenen

Écht leren boogschieten
Vroeger ook zelf bogen geknutseld, maar wil je nu eens écht leren boogschieten? Meld je nu aan voor twee gratis proeflessen met het onderstaande formulier.

Wat is boogschieten?
Boogschieten is een Olympische sport waarbij je pijlen naar een doel schiet met je boog. Concentratie en techniek is hierbij belangrijk. Tijdens onze training leren wij je hier alles over.

Is boogschieten iets voor mij?
Boogschieten is een individuele sport, maar wordt ook beoefend in teamverband. Belangrijk is dat iedereen kan boogschieten: of je nou man of vrouw bent, jong of jong van geest, mee wilt doen voor de gezelligheid, of traint voor grote wedstrijden.

Boogschieten kent verschillende disciplines, binnen en buiten, kijk hiervoor op de volgende pagina.

Ook met een handicap ben je van harte welkom. Er zijn middelen genoeg om rolstoelsporters of andere handicaps zonder moeite de sport te laten beoefenen.

Wat is de leeftijdsgrens?
Vanaf je 18e ben je welkom op de volwassentraining. Als je jonger bent, verwijzen we je graag door naar onze speciale jeugdtraining. Boogschieten is bij uitstek een sport die tot hoge leeftijd beoefend wordt, daarom is het dus echt voor iedereen.

Wanneer zijn de trainingen?
Elke dinsdagavond vanaf 19:00 uur. Daarnaast ben je op donderdag na 20:30 uur welkom en ook op zondag vanaf 10:00 uur is er mogelijkheid om te trainen.


Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?
Door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Je mag twee gratis proeflessen volgen, daarna kun je een strippenkaart voor 10 lessen kopen voor slechts €25,-. Tijdens deze lessen zorgen wij voor een boog, pijlen en bescherming.

Wanneer jouw strippenkaart vol is, kun je volwaardig lid worden van de Vriendenkring voor €125,- per jaar (exclusief inschrijfgeld).

Veiligheid
Boogschieten is een veilige sport. Door goede instructies en duidelijke regels, komen ongelukken en blessures nauwelijks voor. Iedereen krijgt bij de gratis proeflessen uitleg over veiligheid.

Waarom de Vriendenkring?
Omdat iedereen welkom is en op zijn eigen niveau mee kan draaien, iedereen kan zijn plekje vinden bij ons. We zijn een hechte groep en helpen elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Wil je serieus goed worden of gezellig meedoen? Het is allemaal mogelijk.


Overtuigd? Meld je aan voor de gratis proeflessen met het onderstaande formulier!

[recaptcha]